Brent De Schrijver niet te stoppen bij Stal Vincent Martens

Brent De Schrijver niet te stoppen bij Stal Vincent Martens

Afgelopen weekend werd er bij Stal Vincent Martens een concours voor -13-jarigen georganiseerd. Het hoofdnummer van de dag was een 1m10 rubriek die in twee fases verreden werd. De winst ging naar Brent de Schrijver. Hij rekende op Konquistador van Orchid's om in 27,60 seconden een foutloze ronde te springen. Hij bleef hiermee 1,5 seconden voor op zijn eerste achtervolger, Jip Grootegoed. 

Grootegoed kon met Kerwin van Orchid's een foutloze ronde springen en finishte in 28,10 seconden. Joelle Muijres en Donna namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 29,71 seconden. 

Joelle Muijres (Vinessa) en Fleur Schroyens (Condor) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m00 

In de rubriek die over een hoogte van 1m00 gesprongen werd, ging de winst naar Amy Tan. Zij rekende op Ice Age om in 26,10 seconden een foutloze ronde te springen. Ze bleef hiermee Brent de Schrijver voor die met Orchid's Party Dress vrede moest nemen met de tweede plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 26,89 seconden. Fien de Coninck en Talente vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 28,04 seconden. 

Guust Boon (Socrates Optimus) en Heyley Lefevere (Ictus d'Enfer van de Bremhoeve) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

90 cm 

Suzette van Esch reed Mambo naar de overwinning. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 26,80 seconden. Aure de Schrijver en Orchid's Bolero namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen en klokten af in 27,37 seconden. Ella Bomere en Aslan vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 29,53 seconden. 

Kirsten Franken (Ulrike de l'Escaut) en Giara Gardeyn (Joly's Katjana) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten


Foto: Archief