Brent De Schrijver en Jill Oosterlinck naar de winst op Jeugdfestival

Brent De Schrijver en Jill Oosterlinck naar de winst op Jeugdfestival

Op het jeugdfestival in Lier werden deze ochtend alvast twee 1m10 rubrieken gesprongen: eentje voor paarden en eentje voor pony's. In de rubriek voor pony's ging de overwinning naar Brent de Schrijver. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Konquistador van Orchid's (v. Kanshebber) en klokte af in 23,21 seconden. 

Clementine Lux en Bounty namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden eveneens de nul op de teller en finishten in 25,62 seconden. Eliza Mespouille ne Valrhona De Beaufort (v. Quabar des Monceaux) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 26,48 seconden. 

Emiel Duchene (Elcaro F van het Juxschot) en Silke Leten (Royal Dancer) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

Klik hier voor de resultaten

1m10 paarden 

In het 1m10 voor paarden ging Jill Oosterlinck met de overwinning aan de haal. Zij reed Electra van't Schaaphof (v. Elvis Ter Putte) foutloos rond in 24,76 seconden. Louis Lambrecht en Winsey (v. Guidam) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden eveneens de nul op de teller en finishten in 25,15 seconden. Jean-Mathis Goossens en Vitesse (v. Guidam) eindigden op de derde plaats.

Voor Aline Mertens (Andiamo's Angel vh Legitahof Z) en Valentine Agostini (Cantate de Glanville) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten