Belgische girlpower in CSI1* Beervelde

Belgische girlpower in CSI1* Beervelde

In Beervelde werd zonet de eerste rubriek van de dag gereden. Het ging om een CSI1* 1m15 rubriek die in twee fases verreden werd. Net als gisteren waren het ook vandaag de Belgische ruiters en meer bepaald de amazones die aan het langste eind trokken. 

De winst ging naar Anjolie Vanhecke. Zij reed Melodie du Centaure (v. Fidji du Fleury) naar de eindmeet in 24,59 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Hiermee was zij ruim één seconde sneller dan dan Delphine Kindt en Geisha (v. Boss). Deze 8-jarige KWPN merrie sprong foutloos rond in een tijd van 25,87 seconden. Mieke Vandepitte nam de derde plaats op het podium voor haar rekening. Ze rekende hiervoor op Ulrich Von Latour. 

De derde plaats ging naar Geoffrey Cobbaut. Ook hij liet met Hermina (v. Vittorio) het hout onaangeroerd en finishte in 28,86 seconden. Thibault Vermeulen eindigde tot slot op de vijfde plaats. Zijn 13-jarige Zangersheide hengst A. Hulk C Z (v. Argentinus) sprong eveneens foutloos rond en bereikte de eindmeet na 29,28 seconden.