Belgische Bellissimo Z wint CSIO5* openingsrubriek in Langley

Belgische Bellissimo Z wint CSIO5* openingsrubriek in Langley

Vorige week wist Ashley Vogel al te scoren met haar Belgische Bellissimo Z. Op donderdag herhaalde ze de winst met Patrik en Thibeau Spits' voormalige Zangersheide-merrie. Vogel won de 1.45m CSIO5* openingsrubriek met de merrie van Bamako de Muze.

In de 1.45m rubriek volgde David Blake met de 10-jarige Milan (Perigueux) op de tweede plaats voor Bretton Chad en de 12-jarige KWPN-ruin, Grandeur WP (Whistler).

Net buiten het podium volgde Paige Jardine met de 11-jarige Crazy voor Brian Moggre en de negenjarige Oh My Star van Strytem (I AM Moerhoeve's Star).

Patricio Pasquel win 1.50m Nations Welcome

In de 1.50m hoofdrubriek snelt Patricio Pasquel met de negenjarige Chakkalou PS (Diablo Blanco) naar de winst. Het volledig podium strandde op ongeveer een halve seconde van elkaar. Conor Swail volgde op het podium met Count Me In (Count Grannus), voor Shawn Casady en de 13-jarige Nkh Cento Blue (Centadel).

Swail haalde ook de vierde plaats. De Ier strandde net buiten het podium met Casturano (Castelan) voor Luis Gerardo Castaneda Mercado en de 11-jarige Untakable (Untouchable).

Uitslag 1.45m