België zorgt voor top vijf klasseringen in Opglabbeek

België zorgt voor top vijf klasseringen in Opglabbeek

Anouch Danneels kon de eerste plaats bemachtigen tijdens het CSI1* 1m10 met Oakingham Francessca (v. Action Breaker) met een topscore van 55.07 seconden. 

Tijdens het CSI1* 1m10 in Opglabbeek hadden we een ex aequo als tweede plaats met Giel Vangeebergen met Compadre van de Halle (v. Casall) en Florian Claessens met India Van't Gestelhof (v. Nabab De Reve). Beide combinaties konden een foutloze ronde rijden in 64.96 seconden. Jules Denutte werd vierde met Kalinka Van't Heike en de vijfde plaats ging naar Quinten Bradt. 

Resultaten

Tijdens het CSI1* 1m20 kon de Amerikaanse Alexandra Crown met Charley (v. Harley VDL) de overwinning op haar naam schrijven met 30.37 seconden. Jules Denutte werd tweede met Halinka (v. Cabrio van de Heffinck) met 30.77 seconden. Leandro José Abrahao werd derde met Karismatic FM, de vierde en vijfde plaats gingen naar Omer Karaevli en Joe Clee.

Resultaten

Tijdens het CSIYH1* 1m10 bemachtigde Simon Yde goud met Cordino (v. Cornettino Ask) met 31.70 seconden. Jelmer Hoekstra werd tweede met Filou du Cache Pot Z in 32.35 seconden. Paulien Schepers werd derde met Prince Charming van het Wilgenhof. De vierde plaats is voorbehouden voor Joe Clee met Chapeau Hk Z en Jean Baptiste de Brabandere werd vijfde met Granada Lvp. 

Resultaten