Belgen volgen in de prijzen in St Tropez

Belgen volgen in de prijzen in St Tropez

In het mondaine St Tropez is er opnieuw een internationale springweek gestart. Deze ochtend verzamelden de Belgische deelnemers al enkele prijzen onder de zuid-Franse zon.

In de 1.20m CSI2* rubriek hield Cecile Bouzinac de winst in eigen land met de SF-merrie, Alana (Diamant de Semilly). Net buiten het podium sprong Stephanie Janssens naar de vijfde plek met haar Darco-zoon, Vintage Sologne. De Belgische bleef zo Stephanie D'Andrimont met Grandia (Zambesi) voor. Ook Maité Delree stelde zich op voor de prijsuitreiking en plaatste zich met Infinity (It's Me du Mesnil) op de achtste plek.

Clara de Keyser greep een prijs in de 1.15m ochtendproef. Terwijl Sabine Maitrot Charmasson met Guapa -S (Dante Petit Lannoy) de winst greep volgde de Keyser in de prijzen op de vierde plaats. De Belgische loodste haar Va-Vana Van Essene Dh Z foutloos door de eindmeet.

De 1.30m winst kwam op naam van Bruno Garez met Reve de Nabab (Cartoon). Stephanie Janssens sprong in deze rubriek naar de dertiende plek met onder het zadel Chouchou (Cassini I). Voormalig Belgisch kampioen Dominique Hendrickx (Quicksilver) , partner Nathalie Willems (Clever Brabant Lease) en Inge Carton (Kasper van het Leliehof) volgden in de prijzen.

Alle resultaten