Belgen sterk aan zet in avondrubriek Bonheiden met Morssinkhof op vier

Belgen sterk aan zet in avondrubriek Bonheiden met Morssinkhof op vier

In Bonheiden werd deze namiddag een 1m35 van de CSI2* competitie gesprongen. Er werd rechtstreeks tegen de klok gereden en de overwinning was voor Hassan Senturk. Hij reed SIEC Locca (v. Livello x Celano) foutloos doorheen het parcours en stopte de chrono na 59,08 seconden. 

Dayro Arroyave en Baccarat Fontaine (v. Mylord Carthago x Quartz du Vallon) eindigden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 59,64 seconden. Voor Jody van Gerwen en Cordelia Gp Z (v. Cero x Heartbreaker, f. Elsen) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 60,55 seconden. 

Simon Morssinkhof (Harola HK) en Leonie Peeters (Quaresmas de Marchesana) vervolledigden de top vijf.

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Arnaud Doem (M-Red Velvet P&A), Pieter Kenis (Lolita de Laubry) en Hannes Symons (Cayeto Z).

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m20

In het 1m20 reed Emy de Braekeleer naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Upsala de la Gadaille (v. Arpad des Six Censes x Quatoubet de Rouet, f. Devriendt) een foutloze ronde springen in 31,96 seconden. Jonathan Soquet en For Youngsters (v. Flashlight 16 x Zander Z) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 32,02 seconden. Hij nam met Pepper Anna Giguellerie Z (v. Peppermill x Lord Z) ook de derde plaats mee naar huis. 

Pieter de Backer (Mikado van de Backershoeve) en Bieke Bertels (Oilily di Cantero) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten