Belgen scoren in CSI1* Knokke

Belgen scoren in CSI1* Knokke

In Knokke stonden niet alleen de jonge springpaarden centraal. Ook de CSI1* combinaties kwamen aan de start. De internationale combinaties scoorden sterk in deze internationale nevenrubrieken.

Voor eigen publiek wist Danny van den Bosch met Jade van Dorperheide (Zilverstar T) de eer hoog te houden in één van de 1.25m rubrieken. Proefwinst van deze CSI1* rubriek kwam op naam van Thierry Turpin met Virevolte de Cluis (Newton de Kreisker). Van den Bosch strandde uiteindelijk op de zevende plek. 

In de tweede CSI1* 1.25m proef hield Krist Christaens de thuis-eer het hoogst. Samen met de Harley VDL -zoon, Kawasaki sprong Christiaens naar de achtste plek. Op de negende plek volgde Celine Schoonbroodt de Azevedo met Cathy Rouge PS.

In de 1.15m proef sprong Ana Eliza Aguiar M Ramos naar de winst. Samen met de BWP-merrie, Iris Imperio Egipcio (Kannan) reed de Braziliaanse foutloos naar de winst. Muriel Iglason hield de Belgische eer het hoogst. Ze sprong met Jaguar vt Hazelarenhoekje (Eagle vt Hazelarenhoekje) foutloos naar de vierde plek. Stephanie Haelterman volgde met Indiana Jones vh Krekelhof (Concorde) op de vijfde plek.

Stalgenoot, Maxime Harmegnies reed Parfum D'Amour KL (Corydon van T&L) foutloos naar de zesde plek.

Alle resultaten