Bekerwinst voor Tim Prouvé in Opglabbeek

Bekerwinst voor Tim Prouvé in Opglabbeek

In Opglabbeek heeft Tim Prouvé de Beker van België voor Young Riders en U25-ruiters op naam geschreven. Prouvé snelde in de finale naar de titel en liet zo Tristan Guisson achter zich.

Na afloop van het klassement stond Tristan Guisson op kop van het tussentijds klassement. Samen met Explosion vh Legita Hof Z (Elvis ter Putte) plaatste de Limburgse springruiter zich na afloop van de finale op de tweede plaats. Het duo moest, met een nipt verschil, de meerdere erkennen in Tim Prouvé met Pieter Devos zijn 8-jarige Ackila DV Z (Aktion Pur Z).

Het brons kwam na afloop op naam van Krismar Stables-ruiter, Mathieu Bourdeaud'hui en de achtjarige Oscar the Homage (Quint vh Maarlo Z). Samen met d eBWP gekeurde hengst bleef de West-Vlaming voor op ZS Stables-amazone, Bo Fievez. 

Fievez strandde net buiten het podium op de vierde plaats met de 9-jarige Honolulu de Marguy (Tangelo vd Zuuthoeve). De top vijf werd afgewerkt door Etienne Princen met onder het zadel de 13-jarige sBs-merrie, Diva Du Tintia (Cento).

Uitslag Finale