Aurelia Guisson op het podium in Peelbergen 1.45m hoofdproef van de dag

Aurelia Guisson op het podium in Peelbergen 1.45m hoofdproef van de dag

We werden al verschillende keren getrakteerd op Belgische topprestaties in Peelbergen, en daar worden er nu nogmaals enkele aan toegevoegd. Met No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Reve) reed Aurelia Guisson deze avond naar een knappe derde plaats. Ook Thomas de Wit veroverde een plekje in de top vijf op de rug van Tools Dw Z (Toulon). 

Alexander Butler mocht zich vooraan het klassement opstellen met Pico (Chekhov Pzk), gevolgd door Frederick Troschke op de Belgisch gefokte Kaddee van de Knuffel (Cassini II). Op drie schitterde Aurelia Guisson met onder het zadel No Limit vh Legita Hof Z. Zij plaatste zich nipt voor landgenoot Thomas de Wit en Tools Dw Z. De vijfde plaats ging naar de Deen Nicolas Pedersen met Tailormade Chalou Sem (Chaloubet).

Ook Wim Vinckx klasseerde zich nog maar een keer. Samen met Otto de Kalvarie (Jenson Van 'T Meulenhof) reden ze naar een zevende plaats. Achteraan in de prijzen mocht ook Tristan Guisson zich een welverdiend schouderklopje geven. Hij plaatste zich met Explosion vh Legita Hof Z (Elvis Ter Putte) op een tiende plaats.