Arno Boon trapt jonge paarden af met winst bij Azelhof

Arno Boon trapt jonge paarden af met winst bij Azelhof

Het internationale indoorseizoen in Lier werd vandaag ingezet met een openingsrubriek voor jonge paarden. Bij de vijf- en zesjarigen bleef de winst alvast in België met een overwinning voor Arno Boon in het zadel van Raython AB (v. Chaiton F Z). 

De Belg bleef de internationale deelnemerslijst voor en kreeg op het podium het gezelschap van landgenoot Gauthier Mercenier. Op de rug van Diamentto Tophorse Z (v. Dominator 2000 Z) reed hij naar de tweede plaats. Het brons ging naar de Noorderburen en kwam op naam van Geertje Van Aarle met Nikki (v. Carambole). 

Voor Ruben Van Dyck noteren we een negende plaats met K-Queen Of Diamonds Vd Barthoeve (v. Chatman). 

Resultaten 5 & 6 YO

Joep Wenselaers begon zijn indoorseizoen gretig en eiste zowel een tweede als derde plaats op. In het zadel van O'Neil de Yeselo (v. Elvis ter Putte) bleef hij zichzelf voor en settelde voor de derde plaats met Pipa de Yeselo (v. Bamako de Muze). Naar de vijfde plaats sprong Ann Carton-Grootjans op de rug van Kayenne Z (v. Kannan). 

De Belg moest Pius Schwizer voor zich dulden. Zijn tijd met Jardessa (v. Berlin) bleek onklopbaar. De plek net buiten het podium ging ook naar Zwitserland en was voor Laetitia Du Couëdic met Faloucha (v. Con Air). 

Resultaten 7 & 8 YO