Appelen en Beyers zorgen meteen voor Belgische overwinningen in Valkenswaard

Appelen en Beyers zorgen meteen voor Belgische overwinningen in Valkenswaard

In Valkenswaard wordt vanaf vandaag op CSI4* niveau gesprongen. De dag ging van start met een rubriek voor 7-jarige paarden en daar was er meteen een Belgische overwinning. Guy Beyers rekende op Of Passion van den Dael (v. For Passion d'Ive Z) om in 33,76 seconden een foutloze ronde te springen. 

Hiermee was hij sneller dan Charlotte Bettendorf en Double R Everest (v. Kannan) die in 34,99 seconden foutloos rondsprongen. Patrick van der Schans en Jager (v.Numero Uno) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 35,74 seconden.

Voor Ben Maher (Point Break) en Harrie Wiering (Jamal EB) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats. 

Nick Vrins (O'Neill van't Eigenlo) kon zich op de elfde plaats klasseren. 

1m35 CSI1*

In het 1m35 van de CSI1* competitie reed Jeroen Appelen naar de overwinning. Hij klokte af in een tijd van 35,30 seconden met Sina (v. Spiderman) onder het zadel. Martina Franco Stephan en Puertas So What (v. Quattro) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen in 36,91 seconden. Felix Koller en Nebraska van't Vianahof (v. Elvis ter Putte) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 39,81 seconden. 

Teddy van de Rijt (Urville Z) en Nick Vrins (Namaste van het Eyckeveld) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

1m20 CSI1*

Jeroen Appelen kon zich in het 1m20 van de CSI1* competitie ook klasseren. Dit keer rekende hij op Monte Blue PS (v. Monte Bellini) om naar de tiende plaats te rijden. 

Klik hier voor alle resultaten