Antwerpse LRV kampioenentitel voor Jorich Spits

Antwerpse LRV kampioenentitel voor Jorich Spits

In Geel werd afgelopen weekend het regionale kampioenschap voor de Antwerpse ruiters gesprongen. In de klasse Zwaar ging de overwinning naar Jorich Spits. Hij rekende op Gamble S om in 47,39 seconden een foutloze ronde te sprongen. Met deze tijd bleef hij ruim Jan Caers die met Coming Home Z op de tweede plaats eindigde. Dit duo sprong eveneens een foutloze ronde en klokte af in 49,54 seconden. Enkel de top twee kon de nul behouden. Dirk Vinckx en Equiline van de Marsweg namen de derde plaats voor hun rekening als snelste vierpunter.

Voor Laurens Mathyssen (Be Cool-G) en Jorich Spits (Goudsmid vd Ponyhoeve) was er een vierde en een vijfde plaats. 

Klasse M

In de Midden klasse reed Jan Stoffelen naar de overwinning. Hij rekende op Ovito van de Looise Heide om in 41,02 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef hij Martijn Tormans voor. Tormans sprong eveneens een foutloze ronde met Origi van't Roosakker onder het zadel en klokte af in 41,40 seconden. Gert van Gorp en Tokio VG Z vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 45,42 seconden. 

Marco van der Schraelen (V Power DK Z) en Raf Willemse (Kwandor) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten