Anthony Wellens springt met Da Silva van't Schaaphof Z naar het podium in Lier

Anthony Wellens springt met Da Silva van't Schaaphof Z naar het podium in Lier
Het Azelhof werd wederom goed gevuld voor de CSI2* 1.40m rubriek. Net iets meer dan 100 combinaties maakten zich op voor deze proef, waaronder ook Anthony Wellens. Hij was in het zadel van Da Silva van't Schaaphof Z de Belgische sterkhouder met een podiumplaats!

Wellens scoorde met de 9-jarige dochter van Diamant de Semilly de derde plaats maar schoof door de opsplitsing van de resultaten nog op naar de tweede plaats met het fokproduct van Maurice Van De Walle. Voor hen stond Michael Jung die met de hengst Chalam LS (Chacon Ls La Silla) de snelste tijd neerzette. Het brons was voor Logan Fiechter en Kordaat, een 9-jarige KWPN ruin van Cardento gefokt dor T. Kessels.

Joep Wenselaers plaatste zich met O'Neil de Yeselo (Elvis ter Putte, fokker: Kristel Vana Wolvelaer) op de achtste plaats terwijl de top tien werd afgerond door Louise Ameeuw en Eric Polfliet's Orphy van de Kruishoeve (Elvis ter Putte). Frédéric Vernaet en de door Louis Lenaerts gefokte Paulus-L (Corydon van T&L) kwamen op twaalf. 

Resultaten

In de andere uitslag zagen we Wim Vinckx als beste Belg met zijn vierde plaats voor Floor, een KWPN merrie van Zirocco Blue. Christophe Vanderhasselt volgde op zes met Opportunity Vitseroel (Elvis ter Putte). Jos Verlooy sprong wederom naar de prijzen met Nixon van 't Meulenhof (Denzel van 't Meulenhof) en werd elfde voor Axel Vandoorne en Dendy van Jonckhoeve Z (Dexter R). De overwinning kwam hier op naam van Thiago Ribas Da Costa en de Zangersheide merrie Honesty Ctv Z, een dochter van Hoegie van 't Bergske uit de fokkerij van Casais-Thonon-Vanhoutte. 

Resultaten