Annelies Vorsselmans en Gilles Dunon bovenaan CSI3* GP 1,60m van Donaueschingen

Annelies Vorsselmans en Gilles Dunon bovenaan CSI3* GP 1,60m van Donaueschingen

In de 1,60m-hoge Grand Prix CSI3* van Donaueschingen hebben de Belgen weer mooie resultaten geboekt. De Zangersheidehengst C Hunter (Cassini II) won, Annelies Vorsselmans en Gilles Dunon stonden zij aan zij in de top tien. 

QUICK RESULT

1. Lucas Porter - C Hunter
2. Wilton Porter - Caletto Cabana
3. Fransisco Mesquita Musa - Catch Me Imperio Egipcio


De Amerikanen triomfeerden in deze proef. C Hunter, een Zangersheidehengst van Cassini II, won onder Lucas Porter in 35,11 seconden barragetijd. Caletto Cabana (San Patrignano Cassini) kon dan weer met Wilton Porter de tweede plaats grijpen in 36,09 seconden. Catch Me (Contagio) en de Braziliaan Mesquita Musa finishten als derde. Zij klokten af op 36,5 seconden in de barrage. 

De Duitsers konden met de vierde en de vijfde plaats toch nog wat eer in de landsgrenzen houden. Hans-Dieter Dreher stuurde Prinz 1293 (Perigueux) naar de vierde plaats, Felix Hassmann en Cayenne WZ (Claudio) rondden de top vijf af. 

Op de zevende plaats zagen we dan Annelies Vorsselmans met haar dertienjarige topper Wilandro (Unistar). Gilles Dunon en Fou Toi vd Keihoeve (Toulon) finishten als achtste. 

Klik hier voor het volledige resultaat.