Andries Schepers tint 1.40m podium Belgisch in Oliva!

Andries Schepers tint 1.40m podium Belgisch in Oliva!
De Belgische combinaties gedijen goed onder de Spaanse zon. In de 1.40m Bronze tour sprong Andries Schepers op het podium. Vincent de Reys hield de concurrentie achter zich in de 1.10m Bronze Tour.

In de 1.40m Bronze Tour hield Jessica Cirabisi naar de winst met de 10-jarige Jeetje (Arezzo VDL, fokker: E. Enzerink). Cyrille Laube volgde met BWP-ruin, Nobless Van 't Vennehof (Jivago d'Arsouilles, fokker: Jos Voeten). België's, Andries Schepers vervolledigde de top drie.

Samen met Mouse van het Langwater (Wiensender, fokker: Het Langwater)  bleef de Belg, Carola Lehner en BWP-merrie, Nistria d'O (Falco) voor. In het zadel van de merrie, uit de fokkerij van Herman Claessens, bleef de Oostenrijkse, Melissa Laenen met Jax LVP (Cornet Obolensky) voor.

Eerder won Vincent de Reys de 1.10m rubriek. Samen met Lester IX (Böckmann's Lord Pezi) bleef de Belg net geen twee seconden voor op Marine Bonafos Gourdou en Vivaldi de Graves (LAuterbach). Alice Borea en BWP-merrie, Royalty Quin Sts (Tangelo vd Zuuthoeve, fokker: Stijn Swinnen).

In de 1.30m Gold Tour bleek Koen Vereecke de Belgische sterkhouder.  Samen met BWP-hengst, Quickly v/d Kruishoeve (Moito van het Hellehof) sprong de voormalige BElgische kampioen foutloos naar de achtste plek.

alle uitslagen