Andres Vereecke scoort 'In The Mood' in Lier!

Andres Vereecke scoort 'In The Mood' in Lier!

Deze middag staat de CSI2* 1.45m Grote Prijs centraal in het Azelhof. Deze ochtend reden de CSI2* combinaties een 1.35m rubriek. Daarin bleek Andres Vereecke de Belgische sterkhouder met zijn 15-jarige In The Mood (fokker: Guido Francken).

De snelste chrono kwam op naam van de Britse amazone, Chloe Aston en de 8-jarige Cisco Van Rotheck Z (cicero Z van Paemel, fokker: Bruno Genten). Het duo bleef als enige foutloos onder de 35 seconden en verwees zo Arend Westerholt met Quite Qualentina (Quality 9) naar de tweede plaats.

Op de derde trede van het podium volgde Rodrigo Giesteira Almeida met SF-merrie, Epure de B'Neville (Bisquet Balou C vd Mispelaere). Het paar bleef slechts drie honderdsten van een seconde voor op. Andres Vereecke  en de BWP-merrie, In The Mood (Winningmood).

Op plaats vijf volgde Benjamin Saurugg en Kaisar de Carmel Z (Kannan). In de top acht wisten ook Gilles Nuytens en Chanel de Baets een plaats op te eisen.

Nuytens schreef de zesde plek op naam met Ohlala vh Kluizebos (Jamal vd Heffinck). Het paar werd opgevolgd door Chanel de Baets en Dukaat Van Herkenrode Z (Dicasi O.H.).

Uitslag