Andres Vereecke knap tweede in CSI4* Grand Prix Canteleu!

De 1.55m CSI4* Grote Prijs van Canteleu werd over twee rondes verreden. Met dertien combinaties in de tweede ronde wist Kevin Staut de winst in eigen land te houden met Vida Loca Z.

Staut en zijn 8-jarige dochter van Vigo d'Arsouilles bleven nipt voor op Andres Vereecke met de 11-jarige Noyelle vd Begijnakker (Kannan). Vereecke volgde op het Grand Prix-podium voor Kyle Timm en Candar Mail (Lando).

Voormalig Belgisch kampioen, Jos Verlooy strandde net buiten het podium. In het zadel van de 10-jarige BWP-ruin, Origi (Vigo d'Arsouilles) sprong Verlooy foutloos naar de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Barara Schnieper en Canice (Cascadello).

Ook Constant van Paesschen plaatste zich in de top tien. Van Paesschen loodste de 13-jarige Zangersheide-hengst, Plato de Muze (PLot Blue) foutloos naar de achtste plek.

Cyril Cools scoort in CSI2* Grand Prix

Eerder sprong Cyril Cools als beste Belg in de prijzen in de 1.45m Grote Prijs. Cools loodste Haquinsa (Sandro Boy) foutloos naar de vierde plaats in deze Grand Prix. Proefwinst was er voor Reynald Angot met Untouchable GIPS (Montebello La Silla).