Abdel Said plaatst zich in 1.55m CSI4* Grand Prix Milano Cup

Abdel Said plaatst zich in 1.55m CSI4* Grand Prix Milano Cup

Met twaalf combinaties kwamen ze aan de start van de tweede ronde in de CSI4*  Grote Prijs van Milano. Het 1.55m parcours werd over twee rondes verreden. Ook de voor België rijdende, Abdel Said kwam aan de start. Said sprong met de 11-jarige Bacardi VDL-merrie, Goldenstar alsnog in de prijzen.

Even leek het erop dat Paris Sellon met Remix (Quidam de Revel) haar partner, Martin Fuchs de baas zou zijn. Maar daar stak de Zwitser een stokje voor. Fuchs loodste zo de 14-jarige Sanvaro-zoon, The Sinner ruim één seconde sneller door de finish.

Enkel de laatste starter in de tweede ronde, Steve Guerdat leek een te duchten concurrent voor de huidige nummer één van de wereld. Guerdat en de negenjarige Dynamix de Belheme (Snaike de Blondel) klokten sneller af, maar met één springfout zakten ze naar de uiteindelijke zevende plaats.

Martin Fuchs won zo de Grand Prix voor zijn vriendin, Paris Sellon. Het podium werd afgewerkt door Giacomo Bassi en Find Touch GR (Arezzo). Abdel Said plaatste zich na afloop op de twaalfde plek.

Uitslag