Zilver voor Kevin Gielen in Sunshine Tour

Zilver voor Kevin Gielen in Sunshine Tour

Kevin Gielen heeft zijn dag op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera sterk gestart. Met Tinneke vh Cauterhof Z (Tangelo vd Zuuthoeve) sprong hij naar de tweede plaats. In diverse andere rubrieken vielen ook de Belgische paarden op. 

5 yo 

1. Guido Klatte - Dollhouse
2. Kevin Gielen - Tinneke van het Cauterhof Z
3. Danny Dunne - Vegas Z


Klatte won voor Duitsland met Dollhouse, een zoon van Diamant de Semilly x Dobel's Cento. Kevin Gielen en de Zangersheidemerrie Tinneke van het Cauterhof Z (Tangelo vd Zuuthoeve x Nagano) volgden vlot als tweede. De eveneens Zangersheidegefokte Vegas Z werd derde met de Brit Danny Dunne. Olivier Vandamme werd achtste voor ons land met Jewel's Fee de Septon (Jenson van 't Meulenhof). 

Big Tour 1,40m

Hier werd Zangersheideruin Acrobat van 't Laar Z (Argentinus) tweede met Marcelo Chirico Ferreira voor Uruguay. Het duo klokte af op 55,23 seconden, enkel Viggo Björklund en Merida 8 (Metropole) waren sneller en wonnen met een seconde minder op de teller. Kayleigh Watts rekende op Zangersheidemerrie Ninkie de Vy Z (Nonstop) voor haar derde plaats. 

7 yo

Bij deze proef voor zevenjarige paarden ging de overwinning naar de Zangersheideruin Damocles From Second Life Z. Hij won onder Sara Vingralkova voor Tsjechië, Q Seven (FRH Quaid) volgde als tweede voor de Britten met Emma Stoker. BWP'er Number One (Presley Boy) greep de derde plaats met Kendra Claricia Brinkop. Newberry Balia NL, een BWP-merrie van Emerald, werd vierde met Emma Stoker. 

6 yo

In de rubriek voor zesjarigen won Kim Emmen met Astrid's Lad (Luidam Elite) voor Nederland. BWP-merrie Orphea HQ (Emerald) sprong naar de zesde plaats met Emma Stoker. 

Klik hier voor alle resultaten.