Top tien voor Jérôme Guery en Olivier Philippaerts in CSI5* GP Valkenswaard

Top tien voor Jérôme Guery en Olivier Philippaerts in CSI5* GP Valkenswaard

De CSI5* GP in Valkenswaard, die niet alleen meetelt voor de Longines Ranking maar ook voor de Longines Global Champions Tour Ranking werd net na een spannende barrage gewonnen door Ben Maher. Jérôme Guery en Olivier Philippaerts sprongen naar een respectievelijke zesde en zevende plaats. 


QUICK RESULT

1. Ben Maher - Explosion W

2. Maikel van der Vleuten - Beauville Z

3. Frank Schuttert - Lyonel D

4. Harrie Smolders - Dolinn N.O.P.

5. Eric Lamaze - Fine Lady 

In een spannende barrage, die verreden werd tussen de top vijf was Ben Maher de snelste. Met Explosion W (v. Chacco-Blue) snelde hij rond in 44 seconden. 

Maikel van de Vleuten volgt met Beauville Z (v. Bustique) op de tweede plaats, door foutloos in 46.02 over de finishlijn te springen. Frank Schuttert en Lyonel D (v. Little Joe) volgen in 46.24 - een foutloze top drie dus. 

Op de vierde plaats vinden we Harrie Smolders terug met Dolinn N.O.P. (v. Cardento). Zij snellen rond in 45.67 maar tikken een balk af en krijgen vier punten tegen. 

Eric Lamaze en Fine Lady waren de vijfde combinatie in de barrage, maar met de Forsyt FRH-nazaat sprokkelde hij acht strafpunten bijeen. 


Op de zesde plaats vinden we dan weer Jérôme Guery met Grupo Prom Diego (v. Verdi TN), die helaas in het basisparcours al vier punten tegen kregen met een tijd van 75.65. Landgenoot Olivier Philippaerts zat hem met H&M Legend of Love (v. Landzauber) dan weer op de hielen in 75.73. 

Op de achtste plaats staat Edwina Tops-Alexander met Indentity Vitseroel (v. Air Jordan), op plaats negen vinden we Peder Fredricson en H&M All In (v. Kashmir van Schuttershof) terug. Simon Delestre sluit de top tien af met Berlux Z (v. Berlin). 


Resultaten