Steve Auwers pakt twee keer goud in De Peelbergen, ook Sander Kenis op podium

Steve Auwers pakt twee keer goud in De Peelbergen, ook Sander Kenis op podium

Steve Auwers heeft zich tot ultieme winnaar van de finale Z en de klasseZ op vrijdag gekroond in de Peelbergen. 

Finale ZZ

In deze finale won de Nederlandse Teddy van de Rijt op zaterdag met Itcho van 't Ruytershof (Lord Z) in 38,05 seconden. In het zadel van Gino (Echo van 't Spieveld) volgde ze zichzelf op en werd tweede in 38,26 seconden. Sander Kenis en Milana (Inshallah de Muze) werden derde voor ons land in 38,74 seconden. De Duitser Hubertus Dieckmann greep de vierde plaats, Oda Lyngvaer maakte de top vijf af. 

Klasse ZZ vrijdag    

Een dag eerder werd van Sander Kenis vijfde in deze ZZ-proef. Dat deed hij met Plotter Z (Plot Blue). Met Milana (Inshallah de Muze) werd hij ook nog zevende. Daniel Meech won voor Nieuw-Zeeland met Dominick (Numero Uno), Loewie Joppen greep de tweede plaats met Hantano (Quasimodo Z). 

Finale Z

Deze finale op zaterdag ging naar onze landgenoot Steve Auwers met Extreme M (Valliant). Hij versloeg de Zweedse Malin Parmler met Diamond Inwest (Diamant de Revel), Peter Kaus werd derde voor Duitsland met Cristinchen (Cristo).

Klasse Z vrijdag

Ook hier won Steve Auwers met Extreme M. Lisa Candin volgde met Lanegra S (Landfein) voor Roemenië, Rob van Bussel stuurde Fee (Casall) naar de derde plaats. Niels Tacken werd derde. 

Klik hier voor alle resultaten.