Scott Brash wint 1.60m Grote Prijs Londen

Scott Brash wint 1.60m Grote Prijs Londen

De 1.60m Grote Prijs in Londen bleek een moeilijke opgave. Heel wat ruiters kwamen in de problemen. Slechts zeven combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing. Uiteindelijk sprong Scott Brash naar de eindzege met Hello Vincent.


QUICK RESULTS
1. Scott Brash - Hello Vincent
2. Edwina Tops-Alexander
3. Holly Smith - Hearts Destiny


Als laatste ruiter aan de start snelde de Britse springruiter, Scott Brash naar de eindzege. Samen met de 10-jarige Zangersheide-hengst, Hello Vincent (Consul Dl vie Z) (ex. Coquin de Coquerie Z). Het paar dook ruim een halve seconde onder de chrono van Edwina Tops-Alexander die zo op de valreep zich tevreden stelde met een tweede plaats. Hello Vincent komt uit de fokkerij van Raphael Dulin en Annick Dulin-Legouil. 

De Australische amazone volgde met haar recent verworven Identity Vitseroel. De 11-jarige merrie van Air Jordan Z werd voordien uitgebracht door Christophe Vanderhasselt. Holly Smith bekroonde een geslaagde week in Londen met een derde plaats in het zadel van Hearts Destiny (Heart Throb).

Net buiten het podium volgde James Wilson op de vierde plaats met de 11-jarige BWP-merrie, Imagine de Muze (Nabab de Reve). Wiliam Whitaker verzekerde het Britse feest met de sBs-hengst, RMF Cadeau de Muze (Nabab de Reve).

Met één springfout volgde Niels Bruynseels net buiten het podium in het zadel van Ludwig Criel's Ilusionata van 't Meulenhof (Lord Z). Olivier Philippaerts volgde met vijf punten met Hurricane (Numero Uno).

Uitslag