Geoffrey Cobbaut wint 2 finales

Geoffrey Cobbaut wint 2 finales
Geoffrey CobbautOp verschillende plaatsen loopt de winterwerking de komende weken op zijn einde. Zo ook in Stal Hulsterlo, waar gisteren en vandaag de finales van de Euphony Gold Cup op het programma staan.
Gisteren werd de finale op een hoogte van 1m35 gewonnen door Geoffrey Cobbaut. Met Vanoverbeek zette hij een barragetijd van 29:59 seconden neer. Hij werd ook nog 2e, dit met Dencote in een tijd van 29:88 seconden. Alsof dat niet voldoende was, reed Geoffrey ook nog naar een 4e plaats, dit met Etoile.
Gilles Dunon eindigde op de 3e plaats met Gigolo VD Keihoeve. De 5e plaats was voor Tim Frannsen met Del Piero.
Andere ereplaatsen waren voor Marlies Van Soest (Carrera Z), Anneliese Prag (Busch VH Prinsenveld), Jan Vinckier (Emilie De Diamant) en Farid Jadouan (ABC Panama en Waronetta).

Geoffrey voelde zich blijkbaar goed 'thuis' in Hulsterlo. Want hij schreef ook de 1m25 proef op zijn naam. Met Cinderella eindigde hij zijn barrage in 33:29 seconden. Wilm Vermeir (Heaven Hill) volgde op de 2e plaats op 34:48 seconden.
Gilles Dunon werd 3e met Reece en 4e met Amour. Op de 5e plaats eindigde Gudrun Patteet met Gin Van Het Waterschoot.
Andere ereplaatsen waren voor Koen De Waele (Erania), Anneliese Prag (Golden Penny C), Jan Vinckier (G-Star Du Cartier) & Bobby Klootwijk (Nostradamus).

Ann Carton GrootjansDe finale van 1m15 werd gewonnen door Kirby Moeskops en Venice-B. In een barrage met 34 combinaties zette zij een snelle tijd van 33:22 seconden neer. Wilma Stouten volgde op 33:42 seconden met Stoutens Surprise en op 33:72 seconden met Stoutens Tamara.
Ann Carton-Grootjans werd 4e met Coco Chanel Z. Steven Van Meersche (Gladstone JM), die 5e werd, kwam snel nog zijn finale rijden om nadien naar de hengstencompetitie door te rijden.

Op een hoogte van 1m05 was de winst voor Ann Osselaere met Cheeda Fravanca. Benny Van De Walle werd 2e met Dazeusie en 4e met Hot Spot. Ann Carton-Grootjans (Coco Chanel Z) & Chloe Stampaert (Illusion Greenfield) vervolledigden de top 5.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Hoogtepunt vandaag is de finale van de Grote Prijs 1m40.

Bron: Equnews
Foto: Equpics