Niels Fockaert en Johnny Stevens geven visitekaartje af in Kronenberg

Niels Fockaert en Johnny Stevens geven visitekaartje af in Kronenberg

In de Peelbergen competitie werden gisteren proeven op verschillende niveaus gereden. Net over de grens lieten ook enkele Belgische deelnemers zich opvallen op het regionale circuit.

In de 1.35m hoofdrubriek neemt Markus Renzel de gouden medaille mee naar Duitsland. Met Casper (v. Corrado) was hij de snelste combinatie in de twee fasen. Niels Fockaert en Daiquiri de Nyze  (v. Darco) volgen op de tweede plaats voor Sonja Mäkelä en E-Type (v. Clarimo). 

Net buiten het podium sprong Jody van Gerwen met de 11-jarige Dilithyia VLS naar de vierde plaats. De Nederlandse verwees zo Markus Renzel met Qerido naar stek vijf.

Z - 1.25m

Wiljan Laarakkers en Codermie Z (v. Coriano Z) winnen de 1.25m proef, voor Paul van Wylick met Slyterin (v. Stakkato Gold) en Nea Tolonen met Cissy.

Voor België sprong Johnny Stevens met Dyce naar de zevende plek.


M - 1.15m

Johnny Stevens wint de proef met Teddy, voor Sanne Breunissen met Hannalore. Wiljan Laarakkers sluit met Invictus (v. Numero Uno) de top drie af. Ronny Maes springt hier met Brogio (v. Feridoon) naar een zevende plek. 


L - 1.05m

Ronn yMaes en Brogio (v. Feridoon) zijn hier de overwinnaars. Ze blijven voor Petra van Dijck-Claessens met Jamora O (v. Quasimodo van de Molendreef) en Wiljan Laarakkers met Kentucky (v. Monti Obolensky).


Alle resultaten vind je hier