Oliva: Podiumplaats voor Jérôme Guery in 1.45m GP kwalificatie

Oliva: Podiumplaats voor Jérôme Guery in 1.45m GP kwalificatie

In Oliva werden zonet de twee laatste rubrieken van de dag afgewerkt. Onze landgenoten wisten hierin meerdere klasseringen te verzamelen, Jérôme Guery wist voor ons land zelfs naar een podiumplaats te springen in de 1.45m kwalificatie voor de Grote Prijs.

Wout-Jan van der Schans won de proef met zijn Forlan vd Sprengenberg (Nabab de Reve) in 67,13 seconden. Jérôme Guery was met Margriet de Mariposa slechts iets meer dan een halve seconde trager en werd op het nippertje van de troon gestoten door zijn noorderbuur. Marie Hecart en Nickel de la Roque (Elvis Ter Putte) waren met 71,26 seconden goed voor de derde plaats. 

Kamal Abdullah Bahamdan en Volver de la Vigne vervolledigen samen met Felix Koller en Zenon Z (Zandor) de top vijf.

Bij de 7-jarigen was de winst voor Dani G. Waldman met Jackpot Vdm (Q.Breitling LS). In een omloop met 2 fasen was zij de snelste in een tijd van 38,10 seconden. De Ier Niall Talbot en zijn Madges Lane Emma (Emerald) volgden op net iets meer dan een seconde en eindigden zo tweede. Vladimir Tuganov sprong voor Rusland naar de derde plaats met Dubai vh Beeckhof Z (Dieu Merci Van T&L) in 39,62 seconden. 

Michael Greeve nam de vierde plaats voor zijn rekening met Jetplane (Whitesnake), Peter Moloney en Pepper D'Or (Zinedine) maken de top vijf compleet.

Tenslotte eindigde Dominique Hendrickx met Eroine des Forets (Canturo Bois Margot) op een zevende plaats, Fabienne Daigneux-Lange en Bb d'Fee Sauveniere Z (Balou du Rouet) waren terug te vinden op plaats negen. 

Klik hier voor de resultaten.