Topdag voor Louis Pues en Yentl Desmare bij de pony's te Opglabbeek

Topdag voor Louis Pues en Yentl Desmare bij de pony's te Opglabbeek
Bij de 90cm proef voor de pony's deze ochtend in het Sentower Park te Opglabbeek, ging Louis Pues met de winst naar huis. Hij reed zijn pony Borsalino naar een eerste plaats na een foutloze rit in 68.20 seconden . Als tweede in deze proef eindigde Robbe Philtjens na 68.80 seconden op de rug van Joly's Chelsea. Alice Oost en G-Folie de Cornubois sloten na een mooie ronde de top drie af.

Ook de proef 1m werd reeds verreden. Louis Pues had duidelijk een topdag want ook deze proef wist hij op zijn naam te schrijven, dit keer samen met Joly's Eagle na 67.12 seconden. Silke Bogaert en Parcival deden een verdienstelijke poging en werden zo beloond met een mooie tweede plaats na 68.49 seconden. Wie hen kwam vergezellen op het podium was Dries Vranken die Orchid's Nina meebracht en afwerkte na 70.10 seconden.



In de 1.10m/1.20m brak de strijd los. Wie uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam was Yentl Desmare met Snippeling Tristan. Het duo reed samen naar de eerste plaats na een prachtige ronde in slechts 67.14 seconden. Malin Bollen en Happy Girl eindigden op een welverdiende tweede plaats (68.48 seconden). Brons was er voor Thijs Bernaerts die Ilias vd Vondelhoeve opzadelde en deze rondreed in 70.66 seconden.