Stal Hulsterlo en Valentijn De Bock, een perfecte match

Stal Hulsterlo en Valentijn De Bock, een perfecte match
Vorige week zondag werd Valentijn De Bock nog HROV kampioen met 'Everton Van De Meerputhoeve' in Hulsterlo, vandaag deed hij er opnieuw een overwinning bij.
De hoogste proef (1m35) van de Silver League ging opnieuw naar deze combinatie in een tijd van 27:90 seconden.
Dirk Demeersman reed naar een 2e plaats (28:79) met 'Cupido De Laubry'. Pieter Clemens van 'Stoeterij Dorperheide' behaalde een 3e plaats met 'Amici de Guldenboom'.

De proef van 1m25 werd gewonnen door Yves Vanderhasselt en 'Dacapo'. Hij bleef in de barrage foutloos en eindigde deze in een tijd van 28:60 seconden. Peter Houben (Cinderella Z) & Bart Bomere (Via vd Karmenhoek Z) vervolledigden het podium na een tijd van 29:82 en 30:40 seconden.

Een reeks lager was de overwinning voor Bart Clarys. Hij reed naar de overwinning van de proef 1m15 met 'Uvertine vd Hacienda'. Lars Demeersman volgde het voorbeeld van vader Dirk en reed naar een 2e plaats met 'Ona Ja Z'.
Bart Bomere vervolledigde de top 3 met 'Via vd Karmenhoek Z'.

De openingsproef van de dag, een proef voor 5 jarige paarden werd gewonnen door de dekhengst 'For Passion D'Ive Z' van Frederik Dekens. Geoffrey Cobbaut reed net als gisteren naar een 2e plaats, dit keer met 'Himalaya Van Paemel'. Renee Hoebeke eindigde op de 3e plaats met 'Hibo DC'.

Lees ook: Damien Haelterman wint Silver League Hulsterlo op vrijdag

Bron: Equnews
Foto: Equpics