Mathieu Guery sluit dag af met winst in Bronze competitie

Mathieu Guery sluit dag af met winst in Bronze competitie

Mathieu Guery heeft zonet het 1m40 van de Bronze competitie op zijn naam geschreven. In de laatste rubriek van de dag werd er in Oliva in twee fases gesprongen en Mathieu Guery verzekerde dus een Belgische overwinning. Hij reed Luna Aeg foutloos doorheen de twee fases in 32,18 seconden. 

Kellie Allen en Beetlejuice (v. Baloubet du Rouet) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 32,86 seconden. Voor Fabienne Daigneux-Lange en Urfee des Luthiers (v. Heartbreaker) was er een derde plaats. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en klokte af in 34,75 seconden. 

Laure Bertrand (Cedre de Maugre) en Joanne Mcglory (Troimphe Kervec) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m30 Gold

In het 1m30 van de Gold competitie ging de winst naar Vanessa Barea. Zij reed de OS-merrie Chadossa (v. Chacco-Blue) foutloos naar de finish in 27,92 seconden. Hannah Akerblom en Callias (v. Companiero) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishte in 29,79 seconden. Patrick van der Schans vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 29,99 seconden. Hij haalde hiervoor AS Damascene (v. Emerald) van stal. 

Oleksandr Prodan (Casino AS) en Jerome Schmidt (Kenay AS) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten