Kronenberg: Leonie Peeters pakt goud in CSI2* 1.40m rubriek

Kronenberg: Leonie Peeters pakt goud in CSI2* 1.40m rubriek

In Kronenberg kon Leonie Peeters voor een Belgische overwinning zorgen in de CSI2* 1.40m proef. Ook Geoffrey Cobbaut kon zich klasseren in de top tien. 

Met Quaremas de Marchesana (v. Conte Della Caccia) nam Leonie Peeters de overwinning mee naar huis. Ze reed over de finish in 30,10 seconden in de tweede fase. Mel Thijssen en Gaudi (v. Lexicon) namen de tweede plaats voor hun rekening en noteerden een tijd van 30,28 seconden. Przemyslaw Konopacki en Duke (v. Phin Phin) namen genoegen met een derde plaats. Zij reden een foutloze omloop in 30,36 seconden. 

Felix Hassmann (Sig Hawkeye) en Tim Hoster (F. Armani Z) namen de vierde en vijfde plaats voor hun rekening. 

Geoffrey Cobbaut (d'Amerique van de Vlasrede Z) zorgde voor nog een andere Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

Ook de CSI1* 1.25m proef stond op het programma deze namiddag in de Peelebergen. Daar kon Roy van Beek voor een tweede plaats zorgen. Met Choclat d'Or R Z (v. Cicero Z Van Paemel) reed hij in 29,94 seconden over de finish. Winst was er voor Fleur Jongejans en Ekinalita. Het duo noteerde de winnende tijd van 29,04 seconden. De Italiaan Edoardo Alain Dubois en Hummer (v. Casall) namen met een tijd van 30,44 seconden de derde plaats voor hun rekening. 

Klik hier voor de resultaten.