Koen Vereecke beste Belg met derde plaats in LR-proef van Lier

Koen Vereecke beste Belg met derde plaats in LR-proef van Lier

Een prachtige derde plaats in het zadel van Donna vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), dat was het verdict voor Koen Vereecke in de CSI3* 1,45m Longines Rankingproef van Lier. De overwinning was voor de Ierse ruiter Richard Howley. 

QUICK RESULT

1. Richard Howley - Gaesbekers Glamour Girl
2. Laura Renwick - Dublin V
3. Koen Vereecke - Donna vd Windeweg Z


Howley won met de achtjarige KWPN-merrie Gaesbekers Glamour Girl in 25,11 seconden tijdens de tweede fase. De Britse Laura Renwick stuurde Dublin V (Vigaro) naar de tweede plaats in 26,21 seconden, een kleine seconde sneller dan Vereecke met de Diamant de Semilly-dochter Donna vd Windeweg Z. 

Kevin Gielen en Jiqueenturo Di Luna (Canturano) konden vierde worden in 27,16 seconden, Gilles Thomas rondde de top vijf af met Indiana van 't Heike (Darco). 


Horsemasters CSI3* - 1.30m

De overwinning in deze proef ging naar Patrick Lemmen met de bruine Jolie Fleur (v. Contact Van De Heffinck). Hendrik Denutte hield de eer voor België hoog door zijn L'artist Du Roulard (v. Exploit Du Roulard) naar een tweede plaats te loodsen. 
Tina Lund uit Zwitserland haalde een bronzen plak met Caltona (v. Calvaro F.C.).

Steve Auwers werd vierde met de BWP-gefokte Guantanamo Van De Steenbeek (v. Flamenco de Semilly). Catherine Van Roosbroeck sloot de top tien af met Gio Van 't Nederhof (v. Hunter's Scendro). 

Klik hier voor het volledige resultaat.