Japanners winnen met overmacht in Zuidwolde, Kirsten Rombouts knap in de prijzen

Japanners winnen met overmacht in Zuidwolde, Kirsten Rombouts knap in de prijzen

Het zijn de Japanners die in Zuidwolde de touwtjes in handen hebben. In de CSI2* 1m45 Gold Tour LR rubriek bezetten ze hier zowel de eerste als de tweede plaats. 

Quick results:

1. Eiken Sato - Chacanno 

2. Daisuke Fukushima - Conblue

3. Jack Ansems - Fliere Fluiter

De overwinning ging naar Eiken Sato die de afgelopen weken al meerdere toprubrieken op naam schreef. Vanavond rekende hij op Chacanno (Chacco Blue) die hij in 37.08 seconden ruimschoots naar de winst stuurde. Hij ging er zijn landgenoot Daisuke Fukushima voor die met Conblue (Conthargos) in 39.05 seconden als tweede over de eindmeet reed. Voor Nederland weet dan Jack Ansems met Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue) naar de derde plaats te rijden in 39,.12 seconden. 

Het is dan Cameron Hanley die Esi Toulouse naar de vierde plaats stuurde en Ernesto Canseco eindigde met Pretty Little Liar op de vijfde plaats. 

Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Amberlina zijn nog goed voor een zesde plaats. 

De Belgische Kirsten Rombouts noteerde met de BWP-er Janina van het Goteringenveld (Ogano Sitte) een achtste plaats. 

1m40

Het 1m40 van vanavond is voor de Wierdenaar Robert Vos met zijn Scotch (Stolzenberg) met wie hij rondkwam in 28,.66 seconden. Hij bleef er de Britse Georgia Tame voor die met Clintofino in 28.76 seconden op de tweede plaats eindigde.. Monique van den Broek zien we met Carlow van de Helle terug op de derde plaats.

Albert Zoer kon nog rekenen op Freedom voor de vierde plaats en Steven Veldhuis stuurde Hoselinde naar de vijfde plaats. 

Resultaten