Easter Tour: Vandenberk vijfde in 7-jarigen rubriek

Easter Tour: Vandenberk vijfde in 7-jarigen rubriek
In Sentower Park stond de 'Stephex Arena' vandaag in het teken van de jonge paarden. In de Prijs 'Stoeterij Dorperheide' kregen de 6-jarige paarden de kans om hun kunnen aan het grote publiek te showen.

Uiteindelijk was het de Colombiaan Santiago Diaz Ortega die met Galant naar de overwinning reed. Deze combinatie liet alle balken in de lepels en finishten in 70,30 seconden. De tweede plaats ging naar onze landgenote Frederique Borgoens. Met Twisty Girl Z (v. Twister de la Pomme) onder het zadel, sprong ze een foutloze omloop in 70,77 seconden. Ioli Mytilineou, de winnares van gisteren, eindigde vandaag op de derde plaats. Ze kon hiervoor opnieuw rekenen op Glen Moray (v. Cassini II).

Richard Grom en S.I.E.C. Locca (v. Livello) en Manda Rautenberg en Serendipity (v. Stakkatol) vervolledigden de top vijf. Zij eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

In de rubriek voor de 7-jarige paarden ging de overwinning naar Kamil Papousek. Hij reed de ruin Cartani K (v. Cachas) In 73,45 seconden naar de finish. Hiermee bleef hij nipt de Nederlander Robbert Ehrens voor. Ehrens reed Lamborghini 98 (v. Lord Pezi) in 73,62 seconden naar de eindstreep en liet hierbij alle balken in de lepels. De Colombiaan Santiago Diaz Ortega reed Nativa Van Het Exelhof naar de derde plaats.

Daniel Moseley en Arrogant un Prince (v. Arko) namen de vierde plaats voor hun rekening. Voor Jens Vandenberk was er een mooie vijfde plaats. Hij reed Cara Z (v. Connor) in 78,97 seconden naar de eindmeet.

Klik hier voor de resultaten