Guy Beyers, Naomi Colaers en Melissa Seneca scoren op het Azelhof.

Guy Beyers, Naomi Colaers en Melissa Seneca scoren op het Azelhof.

Emma Stoker won de Gold 1-proef in het Azelhof met Japatero VDM. Ze waren sneller dan Harrie Smolders met Corrada en Kendra Brinkop met Bakogan de St Jean. 

De Britse Emma Stoker was op donderdagavond met Japatero VDM (v. Eldorado van de Zeshoek) de snelste over de twee fasen. Met de BWP-gefokte ruin bleef ze zo voor de Nederlander Harrie Smolders met Corrada (v. Oklund). Kendra Brinkop en Bakogan de St Jean (v. Kannan) staan op plaats drie. 

Guy Beyers sprong met Mito van de Zilverenhoek (v. Mylord Carthago). Wederom Kendra Brinkop, deze keer met Nabab's Diamant (v. Nabab de Reve) sluit de top vijf af. 

Ook de 1.30m rubriek kwam op naam van de Britse amazone, Emma Stoker. Samen met Q Seven bleef ze Joep Wenselaers met Eleonor DC-DM en Alain Collette met Halita voor.

In de 1.20m proef snelde de Vlaams-Brabantse amazone, Melissa Seneca naar winst. Seneca en Imke verwezen zo Dimme D'Haese achter zich. De Antwerpse springruiter werkte eigenhandig het podium af. Samen met Miracle van 't Heike strandde hij op de tweede plaats. In het zadel van Illonois volgde hij op stek drie.

De eerste winst van de dag kwam op naam an Naomi Colaers met Best-Mix Kyra.

Resultaten