Constant van Paesschen deelt Grand Prix winst in Oliva

Constant van Paesschen deelt Grand Prix winst in Oliva

Op de MET in Oliva hield Constant Van Paesschen vandaag de Belgische eer hoog door ex aequo eerstes te finishen in de Grote Prijs (LR) over 1.50m. Hij deelt de eerste plaats met de Duitser David Will. 

QUICK RESULT GP (LR)

1. David Will - Forest Gump

2. Constant Van Paesschen - Vendetta Treize

3. Julien Epaillard - Jalanta P


In de GP over 1.50 die telt voor de Longines Ranking delen David Will en Forest Gump (v. Forsyth) de overwinning met Constant Van Paesschen en Vendetta Treize (v. Diamant De Semilly). Julien Epaillard sluit het podium af met de BWP-merrie Jalanta P (v. Catalano)

Resultaten

In de Finale van de Bronze Tour ging de overwinning naar Juan Carlos Rodriguez Fernandez met de BWP-ruin Le Norman van het Wilgenbos (v. Norman Pre Noir). Andrea Pino volgt met Diabolik (v. Sco), en dit voor Marta Gras Lorente met Jeanne van de oude Heihoef (v. Naban de Reve). 

Resultaten


In de Gold 2-reeks ging Julien Epaillard met de overwinning aan de haal met Quincy Lady (v. Quintender 2). Hij bleef Marcelo Chirico Ferreira en QH Baloudar LF (v. Baloubet du Rouet) voor. Kayleigh Watts vervolledigde met Kilbarron Rue (v. Gelvin Clover) de top drie.
Jérôme Guery eindigt met Crooner d'Hyrencourt Z (v. Crown Z) knap tiende.

Resultaten


In de Gold 1-reeks was Steven Franks de snelste met Billy Ginger (v. Billy Congo). Romain Lescanne werd met Valentina de Bonniere (v. Clinton) voor Nicolas Pedersen (v. Tailormade Diarado's Boy (v. Diarado). 
Ook Stephanie Andries en de BWP-gefokte Cicero (v. Darco) gingen foutloos over het hout en eindigden op een elfde plaats. 

Resultaten


In de Bronze 3-reeks werd Merithe Luyten knap vijfde met de BWP-merrie Jeunesse d'Atlantique Royale (v. Darco). Daar stond Emma Holmes op het hoogste schavotje met Quincy 151 (v. Quasimodo Z). Rikke Belinda Barker en Cape Cod du Landel (v. Quaprice Boimargot Quincy) waren Anneliese Aitken en Eagele Z (v. Eldorado van de Zeshoek) te snel af voor de tweede plek. 

Resultaten


In de Bronze 2-reeks was Grace Brown de overwinnaar met Lanfre (v. Lancer III). Maria Ridruejo Mendoza eindigde met Farlyette P (v. Arizona) voor Luis Fenoll Rius en Litanie Verte (v. Flyer). 

Resultaten


In de Bronze 1-reeks tenslotte stond Carlos Borho Giron met Madzi (v. Dzahil) vooraan. Hij werd gevolgd door Stacey Wilsone met Alsager (v. Lucca) en Charlie Flanagan met Ballyfore Lola (v. Luidam).

Resultaten