Constant Van Paesschen wint de Grote Prijs in Lier

Constant  Van Paesschen wint de Grote Prijs in Lier
De 2 sterren Grote Prijs van Lier leverde topsport van de bovenste plank op in het Azelhof! Een deelnemersveld van maar liefst 80 combinaties verscheen aan de start van deze 'Prijs Flandria Rent'.

De eerste foutloze combinatie was Constant Van Paesschen met zijn nieuwste paard Calore van de Helle. Constant heeft Calore nog maar sinds begin deze week in zijn stallen staan. Uiteindelijk wisten er nog 11 andere combinaties zich te plaatsen voor de barrage.

Van Paesschen zette in die barrage als eerste starter meteen een knappe foutloze ronde neer en dit in een tijd van 34:31 seconden. Niemand kwam in de buurt en foutloos blijven bleek ook niet evident te zijn. Drie combinaties wisten uiteindelijk foutloos te blijven. Tim Gredley werd zo 2e (35:59) met Unex Handyman. Voor Pieter Kenis en Grey van de Castanoschans was er een 3e plaats in 36:77 seconden.

Lisa Nooren was uiteindelijk 10 honderdste van een seconde sneller dan Van Paesschen maar zij kreeg een fout met VDL Groep Centora de Wallyro. Haar landgenoot Maikel van der Vleuten werd 5e met VDL Groep Quatro.

P13A0127 P13A0258