Charlotte Philippe en Bunoit Moeskops kleuren het podium in Lier

Charlotte Philippe en Bunoit Moeskops kleuren het podium in Lier

In Lier heeft de Ierse springruiter, Jack Ryan de Belgen van de winst gehouden in de youngster rubriek voor vijfjarigen. De Nederlandse Anouk Kort won de rubriek voor zesjarigen. Ook in de 1.30m CSI1* rubriek sprong Charlotte Philippe op het podium.

Jack Ryan en MS Im The One (Lancelot) snelden naar de eindwinst in 30,57 seconden. Het paar wist zo Charlotte Philippe nipt van de winst te houden. Op de rug van Electro vd Kromsteeg Z (Emerald) bleef Charlotte Philippe Bunoit Moeskops voor.

Moeskops vervolledigde het podium met de Cardento-nazaat, Ofaline vh Haneweehof. De Nederlandse springruiter, Bart de Bruijn volgde op de vierde plek met Oscar van de Berghoeve (Dublin van Overis Z).

De rubriek voor zesjarigen kwam op naam van Anouk Kort met de Ponsee V-nazaat, Nixson van Hd. Het paar bleef ruim twee seconden voor op Christopher Smit met onder het zadel I (Dexter R). Gisteren was deze combinatie nog goed voor de overwinning. Johnny Pals vervolledigde het podium met Tao d'Ouilly Z (Tinka's Boy Hooper Z).

Opnieuw Charlotte Philippe

In de 1.30m CSI1* rubriek sprong Philip Greenlees met Velem Croze naar de eindwinst. Niklas Krieg volgde op het podium met Cayenne Blue (Chacco Blue). Voor eigen publiek sprong Charlotte Philippe naar de derde plek met Lipstick Ter Elzen (Andiamo Z). Lien Van Ende volgde net buiten het podium met Cita P Z (Calvaro Z).