Frédéric Vernaet moet meerdere erkennen in Ier Eoin Gallagher

Frédéric Vernaet moet meerdere erkennen in Ier Eoin Gallagher

In de 1.40m CSI2* hoofdrubriek in Lier wist de Ierse springruiter, Eoin Gallagher de eerste internationale winst van de dag te noteren. Gallagher hield lokale springruiter, Frédéric Vernaet achter zich in deze prijs Catwalk.


QUICK RESULTS
1. Eoin Gallagher - Di Caprio
2. Frederic Vernaet - Dauphine Vann T&L
3. Kendra Claricia Brinkop - Bakogan de St Jean


In deze 1.40m rubriek sprong Eoin Gallagher naar de overwinning met de 8-jarige Diarado-zoon, Di Caprio. De springruiter ontving een prachtige prijs van Stéphanie Clabeau namens Catwalk. Het duo bleef net geen seconde voor op Frédéric Vernaet met onder het zadel zijn 10-jarige Toulon-merrie, Dauphine Van T&L. 

Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door . Kendra Claricia Brinkop met de SF-ruin, Bakogan de St Jean (Kannan*Gfe). De Duitse bleef een Belgisch peloton voor met Axel Vandoorne op kop. Vandoorne en Jacarta (Larino) bleven Fabienne Daigneux-Lange met Urfee des Luthiers (Heartbreaker) voor.

Ook Thomas Leemans (Gracchus DM, v. Wandor vd Mispelaere), Bo Fievez (Q Cortina Z, v. Quidam de Revel) en Maartje Verberckmoes (Dancing Queen Jt Z, v. Diarado) stelden zich op voor de prijsuitreiking. 

Uitslag