Inge Balliauw: "super gevulde dag op mijn verjaardag..."

Inge Balliauw: "super gevulde dag op mijn verjaardag..."

De voorbije weken wist een ruiter steeds te verrassen met rijkelijk gevulde dagen. Ditmaal is het hippisch vastgoed expert, Inge Balliauw die haar gevulde dagen deelt. "Speciale dag vandaag, Happy Birthday to me ..."

Dinsdag, een speciale dag vandaag. Het is mijn verjaardag. Niettegenstaande dat, toch vroeg uit de veren, want de paarden roepen. Zij zorgen er al 35 jaar voor dat ik fit blijf zonder naar de fitness te moeten gaan! ;) Urline wordt weer verwend met een veulenknuffel en gaat daarna de wei op met haar mama. Even genieten van haar capriolen….en dan over naar de orde van de dag.

Op kantoor aangekomen, overloop ik even wat er allemaal nog geregeld moet worden naar aanleiding van de bezoeken van gisterenavond te Lokeren. We hebben alle rondleidingen netjes kunnen afronden met respect voor de corona-maatregelen. Enkele kandidaat-kopers willen nog bijkomende informatie. Het lijkt erop dat er toch minstens 3 sterk geïnteresseerden zijn en daar moeten we de nodige aandacht aan geven zodat we de verkoop tot een goed einde kunnen brengen. Los daarvan hebben nog heel wat kandidaat-kopers zich gemeld en zal er een tweede bezoekmoment worden ingepland. Het idee van een give-away actie voor mijn verjaardag vindt bijval bij het ganse team en dus besluiten we prachtige HippoHomes dekens  cadeau te geven via onze FB-pagina.  Meer hierover op onze FB-HippoHomes.

Tegen het eind van de voormiddag ga ik achter de verjaardagstaarten. Naar jaarlijkse traditie eten we Kokkeltaarten, één voor HippoHomes Equestrian en de andere is voorzien voor HippoHomes Realty. Ook de traiteur heeft ondertussen het feestmaal voor vanavond geleverd. Het ziet er lekker uit. Uiteraard wordt mijn verjaardag binnen mijn bubble gevierd.

Maar voor het zover is, staat er nog een videoreportage van een groot hippisch complex op het programma voor een buitenlandse klant. Deze heeft ons een zoekopdracht toevertrouwd en we hebben een geschikt pand gevonden dat nagenoeg volledig voldoet aan de wensen. Een aantal videofilmpjes worden overgemaakt zodat de klant in deze bijzondere tijden toch een goed beeld kan krijgen van op afstand.

De voorlaatste afspraak is de bespreking van een waardebepaling van een nieuwbouw hippisch complex. De eigenaar twijfelt nog of hij tot verkoop zal overgaan. De waarde van de eigendom is daarin een bepalende factor en daarom is het absoluut noodzakelijk dat wij een zeer gedegen waardebepaling opmaken. Het gaat immers steeds over grote bedragen.

Daarna stop ik nog even bij onze communicatiemanager. Ik ben toch in de buurt en daar eten we de laatste taart op voor ik huiswaarts keer om te genieten van mijn avond op deze speciale dag.