Corona Blog met Inge Balliauw... "paardenvastgoed in bizarre tijden"

Corona Blog met Inge Balliauw... "paardenvastgoed in bizarre tijden"

De voorbije weken wist een ruiter steeds te verrassen met rijkelijk gevulde dagen. Ditmaal  is het hippisch vastgoed expert, Inge Balliauw die haar gevulde dagen deelt. "Maandag is steeds het begin van een drukke week..."

Maandag, beging van een drukke week. Ons team heeft vrijdag nog enkele nieuwe panden gelanceerd en de panden in Lokeren en Oostvleteren vallen in de smaak bij de paardenliefhebbers waardoor de mail en de telefoon het voorbije week-end overuren hebben gedraaid.

Deze morgen dus heel vroeg uit de veren om eerst de paarden te voederen en op de weide te zetten en vervolgens nog even de tijd nemen om wat speelmomenten in te lassen met onze nieuwste telg Urline d’Arsouilles (Hercules X Diamant). Dan naar kantoor, waar ik Justine verwelkom voor haar eerste dag. Zij komt ons HippoHomes Realty team versterken. Ondertussen hebben heel wat geïnteresseerde kandidaten laten weten dat zij een bezoek wensen te brengen aan het pand te Lokeren. In het week-end had ik reeds besloten om maandagmiddag en -avond een eerste bezoekmoment in te lassen zodat we nu nog even de tijdstippen met de kandidaat-kopers dienen vast te leggen teneinde alles vlot te laten verlopen en hen te informeren over de corona-maatregelen. Om iedereen een faire kans te geven, is het noodzakelijk om de capaciteit van de bezoeken te verdubbelen zodat we met 2 makelaars terplaatse zullen zijn. We kunnen goed afstand houden want de eigendom is ruim 2ha groot.

Rond de middag ga ik even naar de sportstal, kijken hoe het gaat met de hengsten en de sportpaarden. De oudere paarden genieten van wat rustige dagen, de jonge paarden zijn volop in training. Gezien het Azelhof terug start met een oefenwedstijd, besluit HippoHomes Equestrian om donderdag met een aantal paarden op wedstrijd te gaan. In overleg met onze ruiter Joris Vergauwen worden de paarden geselecteerd, die uit hun ‘kot’ mogen. We zijn zo opgelucht dat er stilaan wat hippische zonnestralen door de donkere wolken priemen en onze paarden terug aan de slag kunnen.

Morgen laat ik even weten hoe de bezoeken verlopen zijn en of er een koper gevonden is daar we dat maar gaan weten na het afsluiten van de deadline van deze blog voor vandaag.Tot morgen.