Corona-blog met Chloe Stampaert: "De toekomst heeft er nog nooit zo uitdagend uitgezien!"

Corona-blog met Chloe Stampaert: "De toekomst heeft er nog nooit zo uitdagend uitgezien!"

Ook vandaag geeft Chloe Stampaert ons weer een inkijk in haar Coronaleven... 

Een dagje op bureau te Duffel vandaag wat ook meteen een uitgelezen kans is om mijn showroom verder helemaal naar mijn zin in te richting. Dat wordt vast en zeker de moeite om in het postcoronatijdperk een bezoekje te brengen. En geloof me, jullie hoeven echt niet te wachten op onze opendeurdagen... Van zodra winkelen toegelaten is, zijn jullie meer dan welkom!

De collega’s en ik zitten allemaal flink verspreid zodat we ons werk volgens de opgelegde voorschriften in alle veiligheid kunnen uitoefenen.Mails beantwoorden, orders verwerken, offertes opstellen, borduurbons maken vormen een deel van mijn bureauwerk.

Jo Lens, mijn zakenpartner, en ik zoeken steeds naar nieuwe producten. Als we onze tijd niet in het oog houden hebben wij, er ons al vaker op betrapt dat we kunnen blijven brainstormen over Greenfield en haar toekomst. We betrekken hierbij regelmatig onze families. Mijn mama is mijn toeverlaat en Jo krijgt zijn extra raad van vrouw en dochter.

Vandaag nam ik ook even de tijd om leveranciers te contacteren en te horen hoe het met hen gaat. We bespraken hierbij ook hoe we de heropstart van de productielijnen snel en effectief kunnen laten verlopen.

Greenfield staat ervoor gekend om op een zeer korte termijn alle artikelen te kunnen uitleveren en dat is wat we ook in de toekomst willen blijven doen. De toekomst heeft er nog nooit zo uitdagend uitgezien!