Olivier Philippaerts: "We hebben een fantastisch seizoen achter de rug, maar opgebrand zijn we nog lang niet!"

Olivier Philippaerts: "We hebben een fantastisch seizoen achter de rug, maar opgebrand zijn we nog lang niet!"

De Belgen waren sterk aanwezig het afgelopen weekend in Coruna. Olivier Philippaerts liet er zich meermaals opvallen met oa. H&M Legend of Love en Le Blue Diamond v't Ruytershof. "De paarden voelden goed aan. Ik was gebrand om hier te winnen, dat is niet gelukt maar al bij al blik ik tevreden terug!"

"H&M Legend of Love is niet meer van de jongste. In Januari wordt ze 17 jaar oud. Ze blijft echter wel één van mijn toppaarden. Ze is gewoon fantastisch," vertelt Philippaerts. "Mijn doel is haar fit te houden en ons te focussen op de Wereldbeker finales volgend jaar. Misschien kwalificeer ik me met een ander paard, maar ze is wel altijd goed geweest in de Wereldbeker manches."

"Ik ben echt blij dat we dit jaar in de winter ook aan de start kunnen komen in Coruna. Vorige keren viel het steeds samen met de CHI in Genève." gaat Philippaerts verder. "Het staat vast dat we als ruiters op dit niveau niet mogen klagen. Er zijn heel wat organisaties die de schouders zetten onder prachtige concoursen."

"We hebben een fantastisch seizoen achter de rug maar ik voel me zeker nog niet opgebrand en wil de trend verder zetten..."

bron: Oxer Sport / Equnews