Olivier Philippaerts en Niels Bruynseels scoren top vijf plaats in Praag

Olivier Philippaerts en Niels Bruynseels scoren top vijf plaats in Praag

In Praag staat straks de Super Grand Prix op de agenda. Zojuistwerd er hard gestreden in de 1.50m rubriek. Na een barrage met elf sprong Olivier Philippaerts net naast het podium op met H&M Extra. 


QUICK RESULTS
1. Titouan Schumacher - Atome Z
2. Leopold van Asten - VDL Groep Miss Untouchable
3. Bart Bles - Kriskras DV


Het was een spannende herkansing waarbij de leiderspositie regelmatig wisselde. Lange tijd stond Niels Bruynseels met de 10-jarige BWP-hengst, Jenson van't Meulenhof (Vagabond de la Pomme) op kop. Het paar strandde uiteindelijk foutloos op de vijfde plaats.

De eindwinst kwam op naam van Titouan Schumacher met de 12-jarige Atome Z (Amadeus Z*¨Brimbelles). Het paar snoepte ruim één seconde van Leopold van Asten's tijd. Van Asten sprong op de tweede plek met de 12-jarige VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue). Landgenoot Bart Bles verwees op de valreep Olivier Philippaerts naar de vierde plek.

Bles strandde op de derde plek met Kriskras DV (Cooper vd Heffinck) en bleef zo Olivier Philippaerts met H&M Extra (Berlin) voor.  Enkel de top vijf werkte de barrage foutloos af. Constant van Paesschen volgde in de prijzen met Isidoor vd Helle (Canturo).

Uitslag