McLain Ward en HH Azur winnen WEF Grand Prix

McLain Ward en HH Azur winnen WEF Grand Prix

Gisteren leverde de CSI5* Grote Prijs van Wellington topsport. Na een korte pauze maakte de 14-jarige sBs-merrie, HH  Azur (Thunder vd Zuuthoeve) deze week haar rentree, en met succes. In de Grand Prix loodste de merrie haar ruiter naar  de eindzege in 39,85 seconden. Eerder sprong Emilie Conter op het podium.

McLain en de Belgische merrie bleven ruim vier seconden voor op Captain Brian Cournane met Penelope Cruz (Ustinov) onder het zadel. Alex Granato vervolledigde het podium met Carlchen W (Chacco-Blue).

"Het is gewoon fantastisch  hier en mijn team doet een fantastische job. Ik heb het geluk dat ik fenomenaal goed springende paarden heb. Soms lukt alles, en ik zit net in die 'soms' periode," lachte McLaina afloop.

"HH  Azur maakt deze week haar rentree na een kleine blessure, opgelopen tijdens de FEI Nations Cup finale vorig jaar. Ze voelde echt fantastisch," voegt de Amerikaan toe. Net buiten het podium volgde Darragh Kenny met Magnolia Mystic Rose (Zirocco Blue VDL) op vier en Daniel Coyle met Legacy (Chippendale Z) op vijf.

Emilie Conter scoort podiumplaats

Eerder sprong Emilie Conter op het podium in de 1.45m SJHOF Jumper Classic. Proefwinst kwam op naam van Natalie Dean met Don's Diamant. Emilie Conter volgde op het podium op de derde plaats in het zadel van Zirocco's Son Z (VDL Zirocco Blue) .

Press Release