Cyril Cools imponeert in CSI4* Grand Prix van Tetouan

Cyril Cools imponeert in CSI4* Grand Prix van Tetouan

In Tetouan werd een CSI4* week zonet afgesloten met de Grand Prix van de CSI2* competitie. Het ging om een Grand Prix die in twee rondes verreden werd: de beste negen combinaties uit de eerste ronde mochten opnieuw aantreden in de tweede ronde. In die tweede ronde was het één van de snelste ruiters ter wereld die de overwinning op zijn naam kon schrijven: Emanuele Gaudiano reed Nikolaij de Music (v. Kannan) naar de overwinning door in 39,33 seconden een foutloze ronde te springen. 

Cyril Cools volgde met Milton Z (v. Mylord Carthago) op de tweede plaats. Deze Belgische combinatie kon de nul behouden en klokte af in 41,15 seconden. Andre Thieme en Conacco (v. Conoglio) maakten de top drie compleet. Zij noteerden een foutloze tweede rond in 41,41 seconden. 

Voor Roberto Previtali en Conthargo Blue (v. Conthargos) was er een vierde plaats. Zij noteerden een nulronde in 42,85 seconden. Barbara Schneiper en Canice (v. Cascadello) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 43,21 seconden.

Klik hier voor de resultaten