Zoë Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve Z besluiten Finale Vincent Martens met hoofdwinst

Zoë Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve Z besluiten Finale Vincent Martens met hoofdwinst

Wat een weekend bij Vincent Martens! De Winterwerking kwam het voorbije weekend tot een einde bij de stal in Tielt. Opnieuw mooie resultaten, waaronder een overwinning van Martens zelf. Zoë Devriendt zette een knap resultaat neer in de hoofdrubriek. 

Als enige foutloze in de barrage, kon Zoë Devriendt met Et Voila van de Ringhoeve Z de 1.20m proef op haar naam schrijven. Dylano Derudder eindigde op de tweede plaats met Ciwanis Z. Timothy Denutte volgde als derde met Handor. Op de vierde plaats landde Brecht Rooms met Ambriorix Z. Rhune Storme haalde nog net de top vijf met Omer van hof Ter Haerschaere. 

In de 1.10m proef ging Jonah Becu met Rigolade van Hof Ter Boone met het goud naar huis. En dat met een mooie voorsprong op Chloë Van Staey, die met Opheline van het Burkelhof tweede eindigde. Elise Eggermont volgde op de derde plaats met Electere De Riverland. 

Vincent Martens won op eigen grond de 1.00m proef met Pleasure. Dylana De Wannemaeker werd, na een knap indoor seizoen, tweede op Origie van 't Couthof, en de derde plaats ging naar Louis Gheysens met Rocco Van De Keete. 

Pony's
In de 1.00m proef wist Zita De Wilde met Orchid's Nanette naar de eerste plaats te rijden, na een spannend ex aequo in de barrage met June Van den Abeele en Warre Van De Forreststraat. Beide combinaties gingen na 27.78 seconden door de eindchrono.De derde plaats ging naar Stien Bultinck met Chica Van De Eekhoek. Gaelle Stofferis zagen we met Scott Vande Waterhoeve op vier voor Camille Denutte en Viento Prinseveld DSC.

Joanne Walmacq won de 90cm proef met de pony Amidor de Civry. Het zilver ging hier naar Stofferis met Scott. Ook Léonie Buyck haalde nog een plekje op het podium. Dat deed ze met Dart.

Bekijk hier de resultaten