Yves Vilain en Parodie van T&L scoren in Baudour

Yves Vilain en Parodie van T&L scoren in Baudour

Ook in het Waalse Baudour kwamen de jonge springpaarden aan de start in combinatie met enkele nationale rubrieken. In de Waalse cyclus  wist Guy Watrin eerder de  1.35m rubriek te winnen samen met Fiston du City Horse's (Baltik Sitte). Yves Vilain won de rubriek voor zesjarigen op zondag met Parodie Van T&L (Lavallino ter Klomp)

Het paar wist als enige foutloos te blijven onder de 31 seconden. Chanel De Baets volgde met Dukaat van Herkenrode Z (Dicasi O.H.) op de tweede plaats. De Baets volgde zichzelf op op de derde plaats met I Am Elvis. Als kers op de taart snelde de West-Vlaamsee amazone meteen ook naar de vierde plek met Luxor V.

Cyclus zesjarigen

Op zondag snelde Yves Vilain met de BWP-merrie, Parodie van T&L (Lavallino ter Klomp) naar de winst in de cyclus voor zesjarigen. Samen met de halfzus van Bentley vd Heffinck bleef Vilain Mathilde Dijon met Pearl des Laderies (Chaccato) voor.

Het podium bij de zesjarigen werd afgewerkt door Tom Verduyn met onder het zadel Perla di Lino (Vigo d'Arsouilles).

Net buiten het podium volgde Marie Foulon op de vierde plaats met Pickup de Rase (Jingo Di Dieu D'Arras). De vijfde plek kwam op naam van Sebastien Berlemont met K Umonia V (Eldorado van de Zeshoek).

Uitslagen

F. © Archief