Wout Van Moer wint het HROV Ponykampioenschap

Wout Van Moer wint het HROV Ponykampioenschap

Afgelopen weekend stond voor de ponyruiters van de HROV de grote ontknoping van hun Kampioenschap gepland. Op de pistes van het Barelhof in Destelbergen werd Wout Van Moer gekroond tot winnaar!

Zestien ponyruiters gaven het beste van zichzelf verspreid over twee dagen. Wout Van Moer kon zijn Joly s Eagle (Priory Prickle) doorheen de ganse lijn foutloos houden wat hen de titel opleverde. Ook Rosanne Van Mele bracht Rocky s Ryan SB telkens foutloos naar de finish. Zij kwamen met ongeveer een halve seconde meer in tijd op twee. Het podium werd besloten door Imani De Vos die op Princesse Optima (Orchid s Romario II) eveneens haar kampioenschap besloot met nul fouten op de teller. De laatste in de prijzen was Aurélie Van De Walle met Oksana van Ten Torre (Calipso van de Vondelhoeve) voor Louise Persoons en Venise-Drum van het Juxschot (Eternity van de N.Ranch). 

De Kleine Finale Pony over 90cm werd gewonnen door Louise Brusselle in het zadel van Atchoum s Dream (Sioux du Godion). Het duo was net geen drie seconden sneller dan Leontien Van Gysel en Fabelous van de Kruishoeve (Nabor). Louise Van Gysel werd derde op Joly s Joke. 

Ook in de 80cm stond een Louise aan de top. Daar was de eerste plaats voor Louise De Grave met Indiana Des Jonquieres. De tweede plaats voor Basile Schepens met Goldy gevolgd door Emma Lecluyse en Uma (Zoey) op drie.


Resultaten