Virginie Thonon en Spike vd Withoeve doen het opnieuw in Opglabbeek

Virginie Thonon en Spike vd Withoeve doen het opnieuw in Opglabbeek

Thonon en de veertienjarige ruin van Sting vd Withoeve bleven wederom van al het hout af met hindernissen op 1.40m hoogte en doen dat opnieuw met ongeveer een seconde afstand van de concurrentie. Op het podium kregen ze het gezelschap van twee andere ruiters dan gisteren, maar wel weer naar Belgische paarden! De tweede plaats ging deze keer naar Jenny Krogsaeter (NOR) met de Zangersheide merrie Caluna de Berlo Z (v. Chellsini Z). Drie was eveneens voor het Zangersheide stamboek en kwam op naam van Azote Brimbelles Z (v. Amadeus Z*Brimbelles). 

Koen Vereecke deed het uitstekend en sprong met Oilily de Muze (v. Vigo d'Arsouilles) naar de vierde plaats. De sBs hengst Gotcha (v. Full Monty) kwam onder Skye Higgin (GBR) op vijf te staan, een plaatsje lager dan gisteren. 

Emilie Conter besloot op haar beurt de top tien in het zadel van Ocean Quality (v. Baltic VDL), Ann Carton-Grootjans was de laatste Belgische om zich te plaatsen en werd veertiende op Judine van de Kapel (v. Cigaret Jvh Z). Elisa Strubbe viel met Dark Moon de Greenbay Z (v. Diarado) net buiten de prijzen. 

Volledige uitslag