Van der Smissen en Vander Meersche winning tijdens Winterjumping.be

Van der Smissen en Vander Meersche winning tijdens Winterjumping.be

Afgelopen weekend werden er in Zellik naast de Grand Prix nog verschillende andere rubrieken verreden. In het 1m15 reed Caro van der Smissen naar de overwinning. Zij rekende op Chardonnay om in 26,77 seconden een foutloze ronde te springen. 

Jean Jacques de Cock eindigde met Impulse Red op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 27,69 seconden. Hugues Dieux en El Poco Diablo vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,02 seconden. 

Nell Delgouffe (Indy) en Jonas Bellemans (Trixie) vervolledigden de top vijf. Ze eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

In het 1m10 op zaterdag reed Sven Vander Meersche naar de overwinning. Hij rekende op Colina om in 26,28 seconden een foutloze ronde te sprongen. Caitlin Vertongen en Liberty van't Sas namen de tweede plaats mee naar huis. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en klokten af in 27,89 seconden. Xantia Van Assche vervolledigde het podium. Zij reed Esther van de Calevervallei foutloos rond in 28,70 seconden. 

Sven Vander Meersche (Xena) en Hugues Dieux (Lolita) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten